Hardlooprokjes

7 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

7 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Hardlooprokjes

Hardlooprokjes zijn ideaal voor de moderne en sportieve vrouw. Voor elke vrouw die graag wil sporten en er tegelijk vrouwelijk en modieus uit wil zien, zijn hardlooprokjes perfect. Je kan zo even de supermarkt inlopen met een hardlooprokje aan of even op het terras gaan zitten. Naast dat het er goed uit ziet, bied een rokje ook veel comfort. En elke vrouw weet; hoe lekkerder je je voelt hoe beter je presteert!

Hardlooprokjes soorten

Hiphardlopen heeft een ruim assortiment aan hardlooprokjes. Deze zijn onder te verdelen in twee hoofdsoorten namelijk: de langere broeken met daarover een rokje en de korte rok met onzichtbare binnenbroek. Daarnaast is het mogelijk te kiezen voor een lange of korte tight. Hierdoor zijn er hardlooprokjes voor elk seizoen en weertype.

Bestel je hardlooprokje bij Hiphardlopen

De hardlooprokjes van hiphardlopen.nl zijn modieus én zitten comfortabel. Er is ruime keuze in kleuren en prints waardoor je af kunt wisselen. Vanaf €75 word je bestelling gratis bezorgd. Je bestelling wordt zo snel mogelijk verzonden. Hiphardlopen.nl biedt naast hardlooprokjes ook andere hardloopkleding, accessoiressporttassen en fietskleding aan.